Verkiezing politiek leider Piratenpartij Amsterdam

Lieve Piraten,
 
Vanmiddag ben ik gekozen tot politiek leider van de Piratenpartij Amsterdam.
 
Ik wil iedereen van harte bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben uitgesproken. De komende vier jaar zal ik er alles aan doen dat vertrouwen waar te maken. Eerst in onze campagne maar nog veel belangrijker in de gemeenteraad.
 
In de tweede plaats wil ik Matthijs Pontier bedanken. Na een heftige strijd gaf je meteen aan je in te blijven zitten voor een democratische, vrije en rechtvaardige stad. Ik had niet anders verwacht.  Samen met Matthijs weet ik zeker dat we de Stopera kunnen bestormen.
 
We staan aan het begin van een mooie tijd waarin we met alle Amsterdammers een agenda voor de stad gaan ontwikkelen gebaseerd op onze kernpunten democratisering, burgerrechten en de commons.
 
Verandering komt niet van de gevestigde instituties of partijen, maar uit de stad. Ze zit in al die betrokken bewoners, activisten en maatschappelijke organisaties die werken aan het verbeteren van Amsterdam.
 
Ik verheug me erop die verandering samen met jullie de politiek in te brengen.
 
Jelle De Graaf